Selecteer een pagina

Over mij

Ik ben Soraya Hamming, aangenaam!
Ik ben ambitieus, spontaan en enthousiast.

 Het beste van dit alles? Dit kan ik samen met een goede dosis creativiteit allemaal verwoorden in mijn kunst. Deze kunst begint bij de verhalen die ontstaan als ik mijn hoofd leegmaak. 

Dit deel ik ook weer graag met jou. Daarom geef ik in mijn Artstudio, sinds enkele jaren, met veel plezier diverse creatieve workshops en draag ik graag mijn kennis over aan enthousiaste workshoppers, hobbyisten en kunstondernemers. 

De vraag naar workshops neemt toe, maar het geven ervan is niet altijd mogelijk in mijn Artstudio. Tijd voor verandering vond ik! Daarom heb ik Art-cademy opgericht, de website voor creatieve workshops en materialen.

 

Mijn verhaal

In 2012 had ik behoefte om mijn hoofd leeg te maken na een drukke dag. 
Maar mijn tekenspullen lagen thuis. Ik kwam op het idee om een leeg tekenboek mee te nemen en wat kleurpotloden. Zo kon ik onderweg naar huis beginnen met het leegtekenen van mijn hoofd.

Ik dacht nog: mislukte bladzijdes plak ik gewoon dicht. Maar uiteindelijk heb ik nooit een bladzijde dichtgeplakt. Want elk werk is mij even dierbaar.

 

Verbeeldingskracht

Het mooie aan mijn werk is dat het niet echt hoeft te zijn, maar dat het wel echt aanvoelt. Ik laat de realiteit los en werk op gevoel. Heerlijk is dat! De fantasie gaat stromen en daardoor is geen werk hetzelfde. Ik weet van tevoren niet wat ik creëer, er ontstaat gewoon iets vanuit mijn diepere zelf.

Ik heb creativiteit en lef. En jij?

Het leuke aan deze kunstvorm die ik met passie doe, is dat het niet fout kán.
Als je je hart volgt, is het altijd goed (want: dat klopt!).

Jij hebt vast ook meer creativiteit dan je denkt.
Durf jij het aan om een leeg vel te bewerken?

Volg me op social media

SNEL NAAR

Shop
Over mij

CONTACT

Art-Cademy
Zuiderzeedreef 7
1261 WE  BLARICUM
info@Art-Cademy.nl

KVK: 28093211
BTW nummer: NL002287483B06