Selecteer een pagina

Wist je dat er in de online workshop Collage Journaling ook een bonusles zit, namelijk Teksten schrijven / handlettering?

Jij hebt nu een unieke kans om de stappen te leren die je nodig hebt voor het maken van prachtige collage journal pagina’s en het schrijven van mooie teksten. Een beleving alsof je bij mij in een persoonlijke workshop zit.

Ik kreeg veel leuke reviews van mijn workshop Collage Journaling.

Bianca:

De workshop die Soraya heeft verzorgd, was voor mij het laatste duwtje in de rug dat ik nodig had om met veel plezier en vol nieuwe ideeën, journaling op te pakken. De aanpak van Soraya is hands-on. Door haar duidelijke uitleg en de vele voorbeelden die ze gaf, leerde ik in korte tijd nieuwe technieken. Absoluut een aanrader!

Yvonne:

Verslavend leuk! En super leerzaam. Je kijkt nooit meer hetzelfde naar tijdschriften als voor deze workshop! Een echte aanrader.

Daniëlle:

De workshop collage journaling van Soraya is echt een aanrader. Je leert er alle stappen en technieken om een mooie collage pagina te maken en Soraya is een vakkundige, geduldige docente die alles duidelijk uitlegt.

 

  Terug