Selecteer een pagina

Neem een duik in de uitgebreide wereld van Collage Journaling.

Mijn workshop Collage Journaling is als online workshop beschikbaar is op deze website. Ik deel met jou mijn geheimen voor het maken van geweldige collage journal pagina’s.

Geef jezelf een kadootje en ervaar hoe fijn het is om op deze creatieve manier je hoofd leeg te kunnen maken. Ik neem je stap voor stap mee en vertel je precies wat wel en niet werkt. En dat in je eigen omgeving en wanneer jij daar tijd voor hebt.

Waarom de online workshop Collage Journaling echt iets voor jou is?

>> Creatieve ideeën en losse workshops zijn geweldig, maar vaak maak je alleen 1 project zonder verdere extra uitleg. Ik zorg ervoor in deze workshop dat je een gedegen basis krijgt wat je nodig hebt om daarna verder zelf aan de slag te kunnen.

>> Ik geef uitgebreide instructies, stap voor stap en die je klaarstomen voor een geslaagd resultaat. Van videokwaliteit tot aandacht voor de details, ik creëer een ervaring alsof je bij mij zit in een persoonlijke workshop.

>> De workshop omvat zoveel meer dan alleen het maken van een kunstwerk. Leer het proces, ontdek het gebruik van diverse materialen en ga aan de slag met de bonusles Teksten schrijven / Handlettering, zodat je ook weet hoe je een eigen handletter handschrift maakt.

Kortom veel praktische tips, technieken en duidelijke video’s zodat jij precies weet wat je moet doen en daarna lekker zelf aan de slag kunt. Dit en nog véél meer ga je allemaal leren tijdens de workshop Collage Journaling. En dan ook nog eens volledig Nederlands gesproken en geschreven.

Overtuigd?
Bekijk hier de volledige omschrijving van de workshop en boek hem en ga vandaag nog aan de slag.

  Terug